четвъртък, 26 октомври 2017 г.

Пет минути за развлечение

  Направих си два сандвича. С майонеза и филе. Поръсих с шарена сол и се плеснах по челото. Мазните ми пръсти оставиха отпечатък от шарена сол върху челото, а аз се ядосвах, че съм забравил кашкавала. Трябва да има подредба. И хигиена. Какво общо имат сандвичите със следващия текст? Та те са в основата му. Обичам докато похапвам да гледам нещо забавно. Или в повечето случаи да чета нещо забавно, да хвърлям по едно око на различни блогове за книги, да проверявам спортните новини, да преглеждам статии в областта на физиката на елементарните частици, не, не се ебавам и не, под елементарна частица нямам предвид оня педер*ст, който Ви е изпреварил в тунела в Люлин (който сам по себе си е един ускорител на елементарни частици, но нали...). Този път реших да разнообразя. Защо ли пък да не гледам клипчета във vbox7? Това си е доста популярен сайт с не-малка аудитория!
  Избърсвам шарената сол от лицето си, после от пръстите си, хващам котарака в мига, преди да изчезне с единия ми сандвич и се подготвям за пет минути развлечение. Отварям сайта и първото нещо, което виждам е следното загалвие на клипче: „18-годишна сладурана разказа играта на този батко“. Хвърлям бърз поглед, за да проверя дали в бързината не съм сбъркал сайта и вместо box, не съм написал hub. Не, не съм. Странно... На всичкото отгоре клипчето е с етикет „НЕ ПРОПУСКАЙ!“. Как ли бих могъл, тя таз сладурана е една... Вярно, има доста розово из сайта, но все пак не е розов сайт. Уж. Нали ;)
  Скролвам надолу с надежда. Моля се за компилация тип: „Топ 10 най-смешни момента в сериала Ало Ало“ или „Най-смешните животни в България“. Вместо това виждам клип озаглавен „Джули се изправи пред труден избор - VIP Brother 2017“. А, бе в лице има прилика на животно. Може би със срамните части на женски хипопотам, но да не навлизаме в подробности. На въпросното лице (ако това ѝ е лицето) има едри сълзи под тонове грим, а аз все пак не смея да отворя клипчето. Чудя се дали да се обадя на WWF или да продължа надолу. То ми се отяде. Целта ми да ям на фона на нещо развлекателно отдавна си замина.
  Бърз скрол и следващото заглавие няма как да го пропусна - „ПОМОЩ!!! Болезнена менструация! <3 Моите трикове и съвети! <3“ Не разбирам ролята на сърчицата в заглавието. Но си спомних, че причината да не гледам телевизия, докато е ям е, че ми е писнало да гледам реклами за хапчета срещу диарии, гъбички под ноктите, вагинални инфекции и т.н. Защо правите така, бе? Защо? Човек вече никъде не е в безопасност. И това няма да е моето клипче. Междувременно котаракът прави нов опит да си вземе един от сандвичите ми. Чудя се дали направо да не му го дам, така и така май вече не съм гладен. Давам му малко от кашкавала и пазя надежда, че по-надолу ще намеря моето клипче!
  Следва нов чалга хит. Да, чалга и хит са антоними, но все пак съществува това понятие. Оксиморон някакъв... Потресаващото заглавие „Корабът-майка“ е изключително само по себе си. Дори не мога да си представя от какви асоциации е породено. Каква мисъл, какво чудо! Сигурно това е синът на „Кораба кючек“.  Докъде го докарахме, Божеее, докъде... Поглеждам дали случайно в него не участва и 100 кила, щом става дума за майка... Не участва. Уфф, тая чалга съвсем е пропаднала!
  Нов скрол, нов късмет са казали хората. „Опипаха Хари Стайлс“. ШОК! УЖАС! БЕЗУМИЕ! Новината на годината!!! Кой е Хари Стайлс? „Рибата на раздора! VIP Brother 2017“. Ооо, не! Пак ли!? Като виждам каква риба са изтипосали, надявам се да не е вмирисана като предаването им. Следват клипове със заглавия в интервала от „Тези кретени/идиоти/олигофрени/ ще ви спукат от смях с паданията си/тъпотиите си/кретениите си/пръдните си/...“ до „Вижте какво направи този човек/герой/тъпак/кретен/идиот/олигофрен и после си тръгна/удари/плати/сби/получи боя/пръдна/...“ Вече дори не се спирах подробно на клипчетата. Само скролвах и се отчайвах. Наистина ли това се гледа? Наистина ли това е на мода? Я, клипче с мечки. Това е симпатично. Жалко, че вече всичко ми се е качило в гърлото и нямам намерение да ям и да гледам нищо. Отврат! Разбирам, че е нормално да има клипчета на нови музикални парчета, винаги ще има и гадни сред тях. Нормално е да има някое и друго тип клюка. Все нещо трябва да продава. WWE, репортажи от новините, епизоди от нови сериали. Не е чак толкова зле. Но цялата тази гнилоч, която ги покрива на първа страница ми идва в повече. Нито хуморът ни хумор, нито музиката ни музика. Поне според тиражараните такива. Новите плеймейтки, VIP BROTHER и чалга. И съвети за менструация. От това ли се интересуваме, ебаси!? Дано не. Дано не, не, не, нЕ, НЕ, НЕЕЕ!
  Изникна ми ново клипче пред очите. Топ 5 исторически личности загинали от лакомия. Един оповръщан дебелак. Е, поне днес си спасих живота. Мааац, пис-пис-пис, ето ти и едно филе, и още кашкавалче. Добро коте, мдааам!


Няма коментари:

Публикуване на коментар